Max 15 min.: Durum m. kebab, hvidløgsdressing, gulerødder og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramgulerødder
  • 2,5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 285 gramløse majs
  • 225 gramfærdigblandet salat
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Durum m. kebab, hvidløgsdressing, gulerødder og humus

I samarbejde med

3.3, Meget populær

En hurtig durumrulle af tortillapandekager med kyllingekebab, grøntsager og en nem hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramgulerødder
  • 2,5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 285 gramløse majs
  • 225 gramfærdigblandet salat
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.

2. Skyl cherrytomaterne, pil skrællen af rødløget og skræl gulerødderne. Skær cherrytomaterne i kvarte, rødløget i tynde skiver og gulerødderne i stave.

3. Rør creme fraichen sammen med presset hvidløg, salt og peber i en skål.

4. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Dræn majsene for vand.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingskebab med gulerodsstave og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre