Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lynhurtig grøntsagssuppe med en nem ratatouille-blanding, hvide bønner og hakkede tomater, som serveres med ristede solsikkekerner, bacon og lune brød som tilbehør. Vil du skære ned på fedtet, kan du vælge kalkunbacon. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
- 1 dåsehakkede tomater med krydderi
- 8 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 100 grambacon i skiver
- 50 gramsolsikkekerner
- 4 stkgrove sandwichstykker
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg den frosne ratatouille i en dyb pande eller gryde med olivenolie til grøntsagerne er faldet sammen. Tilsæt de hvide bønner med tomatsauce, hakkede tomater, vand og bouillon og bring det hele i kog i 10 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.2
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.3
Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Afkøl dem herefter på en tallerken.4
Rist eller lun brødene i en brødrister eller i en ovn.5
Servér suppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med ristede solsikkekerner, bacon og lunet brød. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til stege baconskiverne.
Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk eller tørret chili. Et godt tip er at dosere chilien i de enkelte portioner alt efter smag.