Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Fiskedeller med stegte gulerødder, peberfrugt, babymajs og ærter vendt med soya og friske koriander. Serveret med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 200 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2 stkblandede peberfrugter
- 200 grambabymajs
- 200 gramfrosne ærter
- 4 spsksoya
- 400 gramfiskefars
- 1 pottefriske koriander
- 1 stkcitron
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Varm en pande op med olivenolie og svits gulerødder, løg og hvidløg.4
Skyl peberfrugterne og dræn babymajsene for væde. Skær peberfrugterne i tern og babymajsene i skiver.5
Tilføj peberfrugterne, babymajs, ærter og soya og lad det stege videre ved svag varme.6
Varm en pande op med olivenolie og form fiskedellerne med en ske. Steg dem på begge sider til de er sprøde og gyldne.7
Server fiskedellerne med stegte grøntsager og bulgur toppet med friske koriander og citronsaft. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre i de stegte grøntsager eller dække et fint bord.