Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
En super lækker pizza med topping af bolognese fra i går, som vi serverer med revet ost på toppen. Hertil serverer vi en melonsalat med ristede mandler og feta. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramfuldkornspizzadej
- 285 gramøkologisk pizzasauce
- rester fra bolognese
- 150 gramrevet mozzarella 13%
- 50 grammandler
- 0.5 stkhonningmelon
- 0.5 stkspidskål
- 100 gramsalatost i tern
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- bagepapir
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 250 grader varmluft.2
Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel pizzasauce på bundene, top med rester fra bolognesen og drys med revet ost.3
Bag pizzaerne i ovnen ca. 10-15 minutter.4
Lav imens salaten. Rist mandlerne på en tør pande til de har taget lidt farve. Køl dem herefter af på en tallerken og hak dem groft.5
Skær skrællen af melonen, fjern kernerne og skær melonen i tern. Skær spidskålet i tynde strimler. Bland salaten med melon, drænet salatost og ristede mandler. Top med dressing efter eget valg.6
Server pizzaen med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern. De kan også komme fyld på pizzaerne.