Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lækre kyllingedeller med revet squash. Vi serverer dellerne med kogte kartofler vendt med pesto og en frisk appelsinsalat med spidskål og mandler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 0.5 stksquash
- 400 gramhakket kyllingekød
- 1 stkæg
- 30 gramhavregryn
- 650 gramsmå kartofler
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkappelsin
- 50 grammandler
- 90 gramgrøn pesto
- rapsolie
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl løget og skyl squashen. Hak løget fint - brug evt. en minihakker - og riv squashen på den grove side af et rivejern.2
Rør hakket kyllingekød, løg, squash, æg, havregryn, salt og peber sammen i en skål og lad farsen trække i fem min.3
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.4
Varm en pande op med olie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.5
Imens dellerne steger: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Pil skrællen af appelsinerne og skær dem i mundrette stykker. Hak mandlerne fint. Vend det hele sammen med olivenolie, salt og peber.6
Vend kartoflerne med pestoen.7
Server kyllingedellerne med kartofler vendt med pesto og den lækre appelsinsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.
Ekstra smag: Tilføj friske krydderurter til salaten - f.eks. persille eller basilikum.