Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker aftensmad med kyllingekebab, sprøde fritter og lækker salat med spidskål, agurk, gulerødder, kiwi og ristede hasselnødder. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 0.5 stkspidskål
- 0.5 stkagurk
- 150 gramgulerødder
- 4 stkkiwifrugter
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 50 gramhasselnødder
- olivenolie
- salt
- peber
- dressing efter eget valg
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.2
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl agurken og skræl gulerødderne og kiwierne. Skær det hele ud efter eget ønske. Vend spidskålen, agurken, gulerødderne, kiwierne, en god sjat olivenolie, lidt salt og peber sammen i en skål.3
Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.4
Rist hasselnødderne på en tør pande og hak dem groft. Top salaten med ristede hasselnødder.5
Server kyllingekebab med fritter, sprød spidskålssalat med kiwi og husets yndlingsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.