Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækre burgere med barbequemarineret kyllingefilet, færdigsnittet salat, agurk og ketchup i en fuldkornsburgerbolle. Serveret med sweet potato fritter og husets yndlingsdyppelse. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramsweet potato fritter
- 325 gramkyllingebrystfilet BBQ
- 310 gramdagens salat med dressing
- 0.5 stkagurk
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- ketchup
- valgfri dyppelse
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag sweet potato fritterne efter anvisningen på posen.2
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne på begge sider.3
Imens kyllingefileterne steger: Vend salaten sammen med dressing i en skål. Skyl agurken og skær den i skiver.4
Lun burgerbollerne i ovnen og skær kyllingefileterne i skiver.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen kyllingeburger med sweet potato fritter på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.