Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
I dag panerer vi fiskedellerne, så de får en lækker og sprød skorpe. Det er super lækkert. Vi serverer dem med kogte kartofler, dressing og en salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramkartofler
- 100 gramrasp
- 400 gramfiskefars
- 0.5 stkagurk
- 2 stksnackpeber
- 250 gramgulerødder
- 125 gramfærdig salatblanding
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 0.5 pottefrisk timian
- 1 fedhvidløg
- 3 dlfraiche 5%
- 1 stkcitron
- salt
- peber
- smør
- olivenolie
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne, halver de store kartofler og kog dem i saltet vand til de er møre.2
Hæld rasp i en flad tallerken. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen og vend dem herefter i raspen. Opvarm en pande med en god slat smør og olivenolie.3
Lad fiskedellerne stege til de har en fin, gylden og sprød overflade på hver side og er gennemstegte.4
Skyl agurk og snackpeber. Skær begge dele i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og riv dem på en rivejern. Bland agurk, gulerødder, snackpeber med skyllet salat, salatost og valgfri dressing.5
Hak skyllet frisk timian fint. Bland med presset hvidløg og fraiche. Smag til med salt og peber.6
Servér de lune fiskedeller med kartofler, dressing, salat og citron i skiver. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i mundrette bidder.