Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækre vegetar-deller rørt af kikærter og kartofler. Vi serverer dellerne i en sandwich med salat, agurk, hummus og mayo. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramkartofler
- 2 stkæg
- 1 stkløg
- 1 dåsekikærter
- 0.5 spskkarry
- 50 gramhvedemel
- 0.5 spsksalt
- 650 gramskagensbrød
- 0.5 stkagurk
- 300 gramcolorful coleslaw
- 210 gramhummus
- mayonnaise
- olivenolie
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres væden ud af strimlerne med hænderne og stil dem til side.2
Kom æg, pillet løg og drænede kikærter i en minihakker og giv dem en snurretur til løgene er hakket fint. Bland det hele med revne kartofler, karry, mel, salt og peber. Rør hele molevitten sammen til en lind fars.3
Form farsen til aflange flade bøffer så de passer i en sandwich. Steg dem forsigtigt i olivenolie til de er gyldne.4
Skær brødet i skiver og rist det i en brødrister eller i ovnen.5
Skyl agurken og skær den i skiver. Hæld salat i en skål. Stil mayo, hummus og salat på bordet og lav jeres yndlingssandwich. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive kartofler på rivejernet - hjælp evt. med at holde rivejernet og passe på fingrene! De kan også skære agurk.