Veggie-sandwich med kikærtebøffer, humus, mayo og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramkartofler
  • 2 stkæg
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 spskkarry
  • 50 gramhvedemel
  • 0.5 spsksalt
  • 650 gramskagensbrød
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramcolorful coleslaw
  • 210 gramhummus
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Veggie-sandwich med kikærtebøffer, humus, mayo og salat

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Lækre vegetar-deller rørt af kikærter og kartofler. Vi serverer dellerne i en sandwich med salat, agurk, hummus og mayo. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramkartofler
  • 2 stkæg
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 spskkarry
  • 50 gramhvedemel
  • 0.5 spsksalt
  • 650 gramskagensbrød
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramcolorful coleslaw
  • 210 gramhummus
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres væden ud af strimlerne med hænderne og stil dem til side.

2. Kom æg, pillet løg og drænede kikærter i en minihakker og giv dem en snurretur til løgene er hakket fint. Bland det hele med revne kartofler, karry, mel, salt og peber. Rør hele molevitten sammen til en lind fars.

3. Form farsen til aflange flade bøffer så de passer i en sandwich. Steg dem forsigtigt i olivenolie til de er gyldne.

4. Skær brødet i skiver og rist det i en brødrister eller i ovnen.

5. Skyl agurken og skær den i skiver. Hæld salat i en skål. Stil mayo, hummus og salat på bordet og lav jeres yndlingssandwich. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive kartofler på rivejernet - hjælp evt. med at holde rivejernet og passe på fingrene! De kan også skære agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre