Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig og lækker pastasalat med spidskål, edamamebønner, soltørrede tomater, pesto og pinjekerner. Serveret med færdiglavede mini fiskefrikadeller. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- 200 gramedamamebønner
- 1 stkspidskål
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 1 stkrødløg
- 25 grampinjekerner
- 200 grammini fiskefrikadeller
- 130 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad edamamebønnerne koge med de sidste par minutter. Overhæld begge dele med koldt vand.2
Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Hak de soltørrede tomater fint. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.3
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er lysebrune. Husk at ryste dem undervejs.4
Kom lidt olivenolie på en pande og steg fiskedellerne efter anvisningen på pakken.5
Vend pasta og edamamebønner sammen med spidskål, soltørrede tomater, rødløg og pesto. Drys med pinjekerner på toppen.6
Server fiskedellerne med den fyldige pastasalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.