Stegt torskerogn på rugbrød med hjemmerørt remoulade

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 400 gramtorskerogn
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 500 gramstenfri vindruer
  • 300 gramgulerødder
  • 8 skiverugbrød
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegt torskerogn på rugbrød med hjemmerørt remoulade

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Skiver af torskerogn stegt på panden og serveret på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og gnavegrønt og vindrurer som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 400 gramtorskerogn
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 500 gramstenfri vindruer
  • 300 gramgulerødder
  • 8 skiverugbrød
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele med en stavblender eller brug en minihakker til du har den ønskede konsistens.

2. Skær torskerognen i skiver. Varm en pande op med rapsolie og steg torskerognen på begge sider.

3. Skyl cherrytomater, agurk og vindruer og skræl gulerødderne. Skær agurken og gulerødderne i stave.

4. Server stegt torskerogn på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og gnavegrønt og vindrurer som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne til remouladen i en skål og hjælpe med at blende den.

Ekstra smag: Top med dild og citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre