Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Skiver af torskerogn stegt på panden og serveret på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og gnavegrønt og vindrurer som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 grampickles
- 2 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 400 gramtorskerogn
- 20 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 500 gramstenfri vindruer
- 300 gramgulerødder
- 8 skiverugbrød
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele med en stavblender eller brug en minihakker til du har den ønskede konsistens.2
Skær torskerognen i skiver. Varm en pande op med rapsolie og steg torskerognen på begge sider.3
Skyl cherrytomater, agurk og vindruer og skræl gulerødderne. Skær agurken og gulerødderne i stave.4
Server stegt torskerogn på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og gnavegrønt og vindrurer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne til remouladen i en skål og hjælpe med at blende den.
Ekstra smag: Top med dild og citron.