Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Panerede mørksejstykker serveret med en hurtig pastasalat fyldt med grillost, kål, peberfrugter og oliven, som vi vender med en pestodressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grampennepasta med fuldkorn
- 225 grammørksejfilet
- 1 stkæg
- 80 gramrasp
- 100 gramgrillost
- 1 stkrød peberfrugt
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- 130 gramgrøn pesto
- 90 gramolivenmix
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem straks under koldt vand.2
Skær fisken i mindre stykker og vend dem først i æg og herefter i rasp eller hvedemel. Steg dem på en pande i olie.3
Steg grillosten på begge sider som anvist på pakken. Skær osten i tern, når den er kølet lidt af.4
Skyl peberfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Bland dressingen fra kålsalaten med pesto.5
Vend pastaen med kålsalaten, peberfrugt, grillost, oliven og pestodressingen.6
Server de panerede mørksejstykker med pastasalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære peberfrugterne ud. De kan også blande dressingen.