Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En lækker nudelsalat med fuldkornsnudler, spidskål, gulerødder, edamamebønner, avocado, rejer og sød chilisauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 200 gramedamamebønner
- 0.5 stkspidskål
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 2 stkavocado
- 285 gramrejer i lage
- sød chilisauce
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad edamamebønnerne koge med det sidste minut. Overhæld dem herefter med kold vand, lad dem dryppe af og vend dem i lidt olivenolie.2
Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl agurken og skær den i mundrette stykker.3
Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i skiver eller tern. Dræn rejerne for væde.4
Vend alle grøntsagerne sammen med nudler og rejer.5
Server den kolde nudelsalat med avocado og top med sød chilisauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Top med friske koriander.