Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingelår marineret i paprika med sprøde fritter og en simpel coleslaw vendt i en dressing af creme fraiche og sød sennep. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkyllingelår
- 1 spskpaprika
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 0.5 stkspidskål
- 200 gramgulerødder
- 3 dlcreme fraiche 18%
- 1 spsksød sennep
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Vend kyllingelårene i olivenolie, paprika, salt og peber. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min.3
Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.4
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.5
Rør creme fraiche, sød sennep, salt og peber sammen og vend med fintsnittet spidskål og gulerødder.6
Server de saftige kyllingelår med sprøde fritter og simpel coleslaw. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.