Kikærtefad med kartofler og grøntsager. Hertil pita og humus.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 1 stksquash
  • 1 dåsekikærter
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskspidskommen
  • 4 stkpitabrød med fuldkorn
  • 100 gramsalatost i tern
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
  •  olie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kikærtefad med kartofler og grøntsager. Hertil pita og humus.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Et virkelig smagfyldt kikærtefad med stegte kartofler og grøntsager, som vi serverer med stegt brød og hummus som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 1 stksquash
  • 1 dåsekikærter
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskspidskommen
  • 4 stkpitabrød med fuldkorn
  • 100 gramsalatost i tern
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
  •  olie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Skrub kartoflerne og skær de store i mindre i stykker. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl squashen og skær den i tern.

3. Vend alle grøntsagerne sammen i et ovnfast fad sammen med drænede kikærter og presset hvidløg.

4. Tilsæt krydderierne og en sjat olie og bland det godt sammen. Bag fadet i ovnen i 20-25 minutter.

5. Steg pitabrødene på en pande med lidt olie og skær dem i skiver. Top kikærtefadet med salatost i tern. Krydr med salt og peber.

6. Server kikærtefadet med pitabrød og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squash og peberfrugt i stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre