Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
20 min
Et virkelig smagfyldt kikærtefad med stegte kartofler og grøntsager, som vi serverer med stegt brød og hummus som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stkblandede peberfrugter
- 1 stksquash
- 1 dåsekikærter
- 2 fedhvidløg
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskspidskommen
- 4 stkpitabrød med fuldkorn
- 100 gramsalatost i tern
- 200 gramhummus
- salt
- peber
- olie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Skrub kartoflerne og skær de store i mindre i stykker. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl squashen og skær den i tern.3
Vend alle grøntsagerne sammen i et ovnfast fad sammen med drænede kikærter og presset hvidløg.4
Tilsæt krydderierne og en sjat olie og bland det godt sammen. Bag fadet i ovnen i 20-25 minutter.5
Steg pitabrødene på en pande med lidt olie og skær dem i skiver. Top kikærtefadet med salatost i tern. Krydr med salt og peber.6
Server kikærtefadet med pitabrød og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squash og peberfrugt i stykker.