Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Tunsalat er en lækker og nem måde at få fisk på. Her har vi fyldt tunsalat i lækre rugbrødssandwich med salat og æbler i skiver. Hertil serverer vi agurkestave og clementiner som gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 dåsetun i vand
- 0.5 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- 0.5 stkicebergsalat
- 2 stkæbler
- 1 stkagurk
- 4 stkclementiner
- 12 skiverugbrød
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skræl løget og skær det i små tern. Dræn tunen og bland den med creme fraiche, mayo og løg. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.2
Skyl salaten, fjern stokken og del salaten i blade. Skyl æblerne og skær dem i mindre skiver. Skyl agurken og skær den i stave. Pil clementinerne og brug dem til gnavergrønt.3
Rist rugbrødet i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen.4
Lav lækre rugbrødssandwich med tunsalat, salat og æbler. Server med agurkstave og clementiner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk og æbler i skiver. De kan også blande tunsalaten.