Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nem aftensmad, hvor resterne fra i går blot skal opvarmes, og der skal koges ris og skæres lidt topping. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramris
- rester fra karrygryde
- 1 stkrød peberfrugt
- 300 gramgulerødder
- 100 grampeanuts
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm karrygryden fra i går i en gryde på komfuret eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk.2
Skyl peberfrugten og fjern kernehuset. Skær peberfrugten i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Fordel peberfrugter, gulerødder og peanuts i små skåle.3
Server karrygryden med ris og topping som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt i tern og putte ting i skåle.