Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En nem og simpel ret med grøn karryblanding fra frost, kokosmælk og couscous. Serveret med fiskedeller. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrossen grøn karryblanding
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramcouscous
- 1 dlvand
- 400 gramfiskefars
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Vend den frosne karryblanding sammen med kokosmælk og bouillon i en skål.3
Fordel couscousen på bunden af et ovnfast fad, hæld vand henover og fordel dernæst karryblandingen på toppen. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.4
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og smukt gyldne.5
Server fiskedellerne med couscous som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre grøntsager og couscous sammen med koksmælken.
Ekstra smag: Tilsæt soya og og friske krydderurter.