Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En fyldig salat med quinoa, færdigsnittet rødbede, gulerødder, spinat, blåbær og salatost vendt med en simpel olie- og eddike-dressing. Serveret med hummus som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramquinoa
- 150 gramgulerødder
- 6 spskolivenolie
- 3 spskeddike
- 2 spskhonning
- 70 gramspæde spinatblade
- 125 gramblåbær
- 200 gramrevne rødbeder
- 40 gramsolsikkekerner
- 100 gramsalatost i tern 3%
- 200 gramhummus
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken og overhæld den herefter med koldt vand.2
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!3
Rør olivenolie, eddike og honning sammen med salt og peber i en skål.4
Skyl spinat og blåbær. Vend quinoa, gulerødder, spinat, blåbær, færdigsnittet rødbeder, solsikkekerner og salatost sammen med dressingen.5
Server quinoasalaten med hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.