Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Har du mexicansk chili eller anden kødsauce tilovers, så prøv denne anderledes og lidt sundere udgave end med de normale tacoskaller. Og så kan I jo vædde om, hvem i familien der kan spise en hel salattaco med fingrene, uden den går i stykker :o)
Portioner
Ingredienser
- 350 gramløse majs
- rester fra mexicansk chili
- 2 stkmini romainesalat- eller hjertesalat
- 2 stktomater
- 1 stkagurk
- 400 gramgulerødder
- 50 gramrevet mager ost
- ketchup
- tacosauce- kan udelades
Fremgangsmåde
1
Skyl majsene i koldt vand og rør halvdelen sammen med resterne af den mexicanske chili. Resten gemmes til topping. Varm nu den mexicanske chili op i enten en gryde eller mikroovnen.2
Pil salatbladene fra hinanden, skyl dem og skær evt. den nederst del fra. Vask tomaterne og skær dem i fine tern. Skræl gulerødderne og vask agurken. Skær halvdelen i fine tern og den anden halvdel i stave til gnavergrønt.3
Sæt grøntsager og revet ost på bordet i små skåle og lad folk mikse deres egne salattacos! Top evt. med ketchup eller tacosauce og gab så højt, I kan!4
Velbekomme :o)Tip
Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet, men det er billigere at købe et helt stykke ost og rive det. Så har du også til morgenmad og eftermiddagsboller. Og du ved, hvad der er i: Ost, og ikke alt muligt andet.
Du kan i øvrigt bruge lige de grøntsager, du har lyst til. Rå løg er f.eks. lækre på toppen i små fine tern. Men det er nok mest de voksne (der ikke skal kysse lige efter maden), der synes det :o)