Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Super nem pastasalat hvor vi bruger den panerede kylling fra i går sammen med grøntsager, oliven, ristede mandler og basilikumdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 grampennepasta med fuldkorn
- rester fra stegt kylling
- 50 grammandler
- 250 gramcherrytomater
- 2 stkavocado
- 140 gramløse majs
- 1 pottefrisk basilikum
- 1 fedhvidløg
- 4 dltykmælk
- 90 gramolivenmix
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl den herefter under koldt vand, så den køler af med det samme.2
Skær de panerede kyllingefileter i mindre stykker.3
Rist mandlerne på en tør pande til de får lidt farve. Hak dem groft. Skyl tomaterne og skær dem i halve. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i tern. Dræn majsene.4
Lav en hurtig dressing med finthakkede basilikumblade, presset hvidløg og tykmælk. Smag til med salt og peber.5
Vend tomater, avocado, majs og mandler sammen med pasta, oliven, kyllingestykker og dressing.6
Server den lækre pastasalat i dybe tallerkener. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære tomaterne i halve. De kan også skære avocado i tern.