Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Mums! Poke bowls er simpelthen så lækre. Her har vi lavet en udgave med paneret kyllingefilet, mango, avocado, majs, salat, sesamfrø og dressing. Opskriften er til to dage, så husk at gemme halvdelen af kyllingen til en nem pastasalat i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 2 stkæg
- 50 grampanko eller almindelig rasp
- 600 gramkyllingeinderfilet
- 0.5 stkicebergsalat
- 2 stkavocado
- 1 stkmango
- 140 gramløse majs
- 40 gramsesamfrø
- 0.5 dlsoya
- 1 dlsød chilisauce
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Hæld raspen på en flad tallerken og bland med salt og peber. Vend først kyllingefileterne i æg og herefter i rasp. Steg kyllingefileterne på en pande i en god sjat olie, så raspen ikke sætter sig fast på panden. Husk at gemme halvdelen af kyllingen til i morgen.3
Skyl icebergsalaten og skær den i tynde strimler. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i skiver. Skræl mangoen, fjern stenen og skær den i skiver. Dræn majsene. Anret det hele i små skåle eller på et stort fad.4
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de er lysebrune. Husk at ryste panden, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på en tallerken.5
Lav en hurtig dressing med soya, sød chilisauce og presset hvidløg.6
Stil det hele på bordet og lad nu alle i familien anrette deres egen lækre poke bowl i en skål eller dyb tallerken. Top evt. med friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære avocadoen og mango i skiver.