Spinatpandekager med kyllingegryde og dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spinatpandekager med kyllingegryde og dressing - dag to

I samarbejde med

Lækre spinatpandekager, som har den flotteste grønne farve. Serveres med rester fra kyllingegryden, agurk og dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Bland majsstivelse med mælk. Skyl spinatbladene grundigt og blend dem sammen med mælkeblandingen i en minihakker. Har du ikke en minihakker, kan du hakke spinaten helt fint på et spækbræt. Pisk herefter spinatblandingen sammen med æggene, salt og peber i en skål.

2. Opvarm din yndlings pandekagepande med lidt olivenolie. Steg nu pandekagerne en ad gangen. Der bliver ca. to pandekager pr. person.

3. Opvarm kyllingegryden i en gryde eller i mikrobølgeovnen.

4. Skyl agurken og skær den i mundrette stykker.

5. Bland en hurtig dressing med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

6. Lad nu familien samle deres egen madpandekage med kyllingegryden, agurk, dressing og saften fra en citron. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre