Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En lækker burger - helt uden kød! Her har vi brugt Naturlí Hakkedrenge som erstatning for den normale hakkebøf og lagt burgeren sammen med hvidkål, agurk, tomat, syltede rødløg og chilimayonnaise. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stktomater
- 1 stkagurk
- 250 gramgulerødder
- 4 stkplantebaserede hakkedrenge
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 200 gramsnittet hvidkål
- syltede rødløg
- chilimayonnaise
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl tomater og agurk og skær tomater og halvdelen af agurken i skiver. Skær den anden halvdel af agurken i stave. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.2
Varm en pande op med olivenolie. Tryk Hakkedrengene lidt flade og steg dem ved middelvarme til de har en gylden overflade på begge sider.3
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.4
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med gnavegrønt som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og tomaterne og skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Husets yndlings burgerdressing.