Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
10 min
Saftig kyllingeburger med pankopaneret kyllingefilet og salat. Hertil bagte broccolibuketter med revet parmesan. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramkyllingefilet
- 2 stkæg
- 100 grampanko eller almindelig rasp
- 1 stkbroccoli
- 100 gramrevet parmesan
- 350 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 6 stkburgerboller
- ketchup
- burgerdressing
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Skær hver kyllingefilet igennem på langs, så du får to flade stykker per filet.2
Slå æggene ud i en skål og pisk dem. Hæld raspen ud på en flad tallerken sammen med lidt salt og peber. Vend først de halverede kyllingefileter i det piskede æg og herefter i pankoen. Steg de panerede fileter på en pande i rigeligt med rapsolie ved middelvarme, til de er blevet gyldne på begge sider.3
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Skær broccolien i mindre buketter og kog dem i saltet vand i 7-10 minutter.4
Læg de kogte broccolibuketter på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt flade med en spiseske og top med revet parmesan. Bag dem i ca. 10 minutter.5
Bland den færdigsnittede salat med den tilhørende dressing. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i strimler. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde ringe.6
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur på brødristeren.7
Stil alt på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen burger med de bagte broccolibuketter som tilbehør. Mums og velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugten i strimler.