Frikadellesandwich med rødkål. Hertil clementiner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 40 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 500 gramsyltet rødkål
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 4 stkclementiner
  •  mayonnaise
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frikadellesandwich med rødkål. Hertil clementiner.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og lun frikadellesandwich med kylllingedeller, rødkål, agurk og mayonnaise lagt sammen i en fuldkornsburgerbolle. Serveret med clementiner som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 40 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 500 gramsyltet rødkål
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 4 stkclementiner
  •  mayonnaise
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Bland løg med hakket kyllingekød, havregryn, æg, mælk, salt og peber i en skål.

2. Varm en pande op med rapsolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg frikadellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

3. Imens frikadellerne steger: Kom rødkålen op i en kasserolle og lun den.

4. Skyl agurken og skær den i skiver.

5. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen frikadellesandwich med clementiner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skylle agurken.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre