Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker og lun frikadellesandwich med kylllingedeller, rødkål, agurk og mayonnaise lagt sammen i en fuldkornsburgerbolle. Serveret med clementiner som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 400 gramhakket kyllingekød
- 40 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 1.5 dlmælk
- 500 gramsyltet rødkål
- 0.5 stkagurk
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 4 stkclementiner
- mayonnaise
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Bland løg med hakket kyllingekød, havregryn, æg, mælk, salt og peber i en skål.2
Varm en pande op med rapsolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg frikadellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.3
Imens frikadellerne steger: Kom rødkålen op i en kasserolle og lun den.4
Skyl agurken og skær den i skiver.5
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen frikadellesandwich med clementiner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skylle agurken.