Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
45 min
0 min
Nem og lækker nytårstapas med sprøde bruschettaer toppet med tomat og rødløg, hummus og pølse, pesto og ost og hvidløgsstegte rejer og vindruer. God fornøjelse og rigtig godt nytår!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkciabattaflute
- 200 gramfrosne vannameirejer
- 1 dlolivenolie
- 2 fedhvidløg
- 3 stktomater
- 1 stkrødløg
- 1 stkagurk
- 100 gramtapas ost
- 130 gramgrøn pesto
- 200 gramhummus
- 140 gramsalchichón- og chorizopølse
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 500 gramstenfri vindruer
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær brødene i skiver, læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 8 min.2
Optø rejerne. Varm en pande op med olivenolie og presset hvidløg. Tilsæt rejerne og steg dem i 2-3 min. Lad rejerne ligge på panden og krydr med salt og peber.3
Skyl tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær tomater og rødløg i små tern og vend dem sammen med en sjat olivenolie, salt og peber. Top nogle af bruschettaerne med tomat og rødløg.4
Skyl agurken og skær den i skiver. Skær tapasosten efter eget ønske. Top halvdelen af bruschettaerne med pesto, agurk og tapasost.5
Top resten af bruschettaerne med hummus, pølse og oliven.6
Skyl vindruerne og klip dem i små klaser.7
Stil alle ingredienserne på bordet og nyd en lækker omgang nytårstapas. Velbekomme og rigtig godt nytår!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at komme topping på de sprøde bruschettaer.
Ekstra smag: Vend hvidløgsrejerne med friskhakket persille og lidt frisk eller tørret chili.