Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
5 min
En anderledes og super lækker burger fyldt med kebabkød og grøntsager. Vi serverer burgeren med bønnefritter drysset med sesamfrø og hvid ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrosne bønner
- 30 gramsesamfrø
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 1 stkhjertesalat
- 1 stkagurk
- 250 gramsnackpeber
- 1 stkløg
- 4 stkbrioche burgerbolle
- 100 grampuck hvid ost
- ketchup
- mayonnaise
- agurkesalat
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie og sesamfrø. Bag dem i ca. 20 minutter.2
Steg kebabkødet på en pande efter anvisningen på posen.3
Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være.4
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.5
Smuldr den hvide ost over de stegte bønner.6
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen kebabburger med bønnefritter som tilbehør. Mums og velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.