Sprød kyllingeburger med gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 280 gramkyllingefilet
  • 1 stkæg
  • 80 grampanko eller almindelig rasp
  • 30 gramfærdig salatmix
  • 3 stktapastomater
  • 0,5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 200 gramgulerødder
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 200 gramaioli
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sprød kyllingeburger med gnavergrønt

I samarbejde med

En lækker og sprød burger med pankopaneret kylling, tomat, salat, rødløg og aioli. Serveret med gnavegrønt som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 280 gramkyllingefilet
  • 1 stkæg
  • 80 grampanko eller almindelig rasp
  • 30 gramfærdig salatmix
  • 3 stktapastomater
  • 0,5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 200 gramgulerødder
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 200 gramaioli
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingefileterne igennem på langs, så du får to flade fileter pr. kyllingefilet.

2. Slå ægget ud i en skål og pisk det sammen. Hæld pankoraspen på en flad tallerken og vend den med salt og peber. Vend først kyllingefileterne i det sammenpisket æg og herefter i pankoraspen.

3. Steg de panerede kyllingefileter på en pande i rigeligt med rapsolie ved middelvarme til de er gyldne og gennemstegte.

4. Skyl salaten, tomaterne og agurken. Pil skrællen af rødløget og skræl gulerødderne. Skær tomaterne og rødløget i skiver og agurk og gulerødder i stave.

5. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen kyllingeburger med gnavegrønt som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre