Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og sprød burger med pankopaneret kylling, tomat, salat, rødløg og aioli. Serveret med gnavegrønt som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 280 gramkyllingefilet
- 1 stkæg
- 80 grampanko eller almindelig rasp
- 30 gramfærdig salatmix
- 3 stktapastomater
- 0,5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 200 gramgulerødder
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 200 gramaioli
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær kyllingefileterne igennem på langs, så du får to flade fileter pr. kyllingefilet.2
Slå ægget ud i en skål og pisk det sammen. Hæld pankoraspen på en flad tallerken og vend den med salt og peber. Vend først kyllingefileterne i det sammenpisket æg og herefter i pankoraspen.3
Steg de panerede kyllingefileter på en pande i rigeligt med rapsolie ved middelvarme til de er gyldne og gennemstegte.4
Skyl salaten, tomaterne og agurken. Pil skrællen af rødløget og skræl gulerødderne. Skær tomaterne og rødløget i skiver og agurk og gulerødder i stave.5
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen kyllingeburger med gnavegrønt som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.