Madpakke med pizzasnegle, pastasalat og snacks

Ingredienser

(1 stk. )

  • Pizzasnegle
  • 400 grampizzadej
  • 200 grampikantost
  • 75 gramrevet ost
  •  bagepapir
  • Rugbrødssnacks med pestodip
  • 100 gramhytteost
  • 1 spskgrøn pesto
  • 15 gramrugbrødssnack
  • Pastasalat
  • 30 grampasta penne
  • 75 grambacon i tern
  • 0.25 stkagurk
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  •  dressing efter eget valg
  • Frugt og grønt
  • 50 gramsnackgulerødder
  • 50 gramstenfri vindruer
  • 25 gramtørrede abrikoser
  • 25 grammandler
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Madpakke med pizzasnegle, pastasalat og snacks

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker madpakke med pizzasnegle med friskost samt vindruer og snackgulerødder til 10-mad og pastasalat, rugbrødschips med pestodip og tørrede frugt og nødder til 12-mad. Du kan også bare plukke det, dit barn bedst kan lide. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Pizzasnegle
  • 400 grampizzadej
  • 200 grampikantost
  • 75 gramrevet ost
  •  bagepapir
  • Rugbrødssnacks med pestodip
  • 100 gramhytteost
  • 1 spskgrøn pesto
  • 15 gramrugbrødssnack
  • Pastasalat
  • 30 grampasta penne
  • 75 grambacon i tern
  • 0.25 stkagurk
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  •  dressing efter eget valg
  • Frugt og grønt
  • 50 gramsnackgulerødder
  • 50 gramstenfri vindruer
  • 25 gramtørrede abrikoser
  • 25 grammandler

Fremgangsmåde

Pizzasnegle

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Rul pizzadejen ud og smør den med pikantost. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i skiver af ca. 1,5 cm tykkelse.

3. Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og top pizzasneglene med revet mozzarella. Bag pizzasneglene i ovnen i ca. 12-15 min.

Rugbrødssnacks med pestodip

4. Blend hytteost og pesto i en minihakker eller brug en stavblender, til du har en ensartet masse. Pak pestodippen i en bøtte med låg og læg i madkassen sammen med de sprøde rugbrødssnacks.

Pastasalat

5. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.

6. Steg baconen sprød på en pande og lad baconternene dryppe af på et stykke køkkenrulle.

7. Skyl agurk og peberfrugt og skær det i små tern.

8. Bland det hele sammen i en madkasse med låg og læg en lille bøtte med dressing ved. Husk gaffel!

Frugt og grønt

9. Skyl gulerødder og vindruer og pak i madpakken sammen med en bøtte med tørrede abrikoser og mandler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.