Koteletter i fad med masser af grønt - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 2 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 200 gramgulerødder
  • 250 gramchampignon
  • 100 grambacon i tern
  • 8 stksvinekoteletter
  • 1/2 spskpaprika
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter i fad med masser af grønt - til to dage

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Koteletter i fad er en dansk klassiker, der smager super godt og er et hit hos både børn og voksne. I hvert fald hos os hos Mambeno! Og det allerbedste er, at retten er beregnet til to dage. Så husk at gemme resterne og kog lidt ekstra ris dagen derpå - så er der ekstra nem aftensmad. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 200 gramgulerødder
  • 250 gramchampignon
  • 100 grambacon i tern
  • 8 stksvinekoteletter
  • 1/2 spskpaprika
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Hak løget fint. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Skal de være helt møre/gennemkogte, skal du skære dem i fine tern. Skyl og rens champignonerne og skær dem i halve.

3. Læg baconternene på en kold og tør pande (gerne en dyb en af slagsen) og tænd for varmen. Steg baconstykkerne sprøde og lad dem efterfølgende dryppe af på lidt køkkenrulle.

4. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem hurtigt af på begge sider i baconfedtet på panden. Læg koteletterne i et ovnfast fad. Lad endelig være med at gøre panden ren :o)

5. Steg nu løget i fedtstoffet på panden i et par minutter. Hvis du ikke har en dyb pande, så brug en gryde i stedet. Tilsæt grøntsager, paprika, hakkede tomater og madlavningsfløde. Opvarm til kogepunktet, smag til med salt og peber og hæld grøntsager og tomatsauce over koteletterne.

6. Steg koteletterne færdige i ovnen i ca. 15-20 minutter, til de er gennemstegte. Server med dampende varme ris, bacontern og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme resterne til i morgen - så er der ekstra nem og hurtig aftensmad :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre