Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Mums! Små sprøde forårsruller der serveres med ris og stegte grøntsager vendt med æg, soya og sød chilisauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramris
- 600 gramskæve forårsruller
- 2 stkrødløg
- 2 fedhvidløg
- 400 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkæg
- 0.5 dlsoya
- 0.5 dlsød chilisauce
- 1 dlvand
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.3
Skræl løgene og skær dem i både. Pres hvidløgsfedene. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Steg først løg og hvidløg i olivenolie i en wok eller dyb pande i et par minutter. Tilsæt derefter gulerødder og spidskål.4
Pisk æggene sammen med en gaffel og tilsæt det til grøntsagerne. Rør godt rundt.5
Tilsæt soya, sød chilisauce, vand og smag til.6
Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og lidt mere soya og chilisauce. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsager og piske æggene sammen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.