Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Jubii! I dag skal du blot opvarme resterne fra gårsdagens lækre fiskelasagne og lave en hurtig salat med spidskål, æbler og ristede solsikkekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra fiskelasagne
- 50 gramsolsikkekerner
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkæbler
- 1 stkøkologisk citron
- 3 spskolivenolie
- 1 spskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Opvarm resterne fra gårsdagens lasagne i ovnen eller i mikroovnen til den er gennemvarm.
2 Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har fået farve og køl dem af på en tallerken. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Skyl æblerne og skær dem i tern eller tynde både. Rør en hurtig dressing sammen af skyllet og fintrevet citronskal, saften fra citronen, olivenolie, honning, salt og peber. Vend det hele sammen og top med dressingen.
3 Server lasagnen med salaten som tilbehør. Velbekomme!
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i tern og vende salaten sammen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



