Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Sprøde tortillapizzaer med dobbelt ostelag og oksepølse - serveret med krydrede bagte gulerødder og friske granatæbler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramgulerødder
- 10 gramdukkha krydderimix
- 1 stkgranatæble
- 90 gramoksespegepølse
- 450 gramgoudaost
- 8 stkfuldkornstortillas
- 280 gramtomatsauce til pizza
- bagepapir
- olivenolie
- tørret oregano
Fremgangsmåde
1 Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
2 Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i et ovnfast fad og top med olie og dukkah-krydderi. Bag gulerødderne i ca. 20 minutter.
3 Del granatæblerne og befri kernerne fra skrællen. Skær spegepølseskiverne halvt over. Riv osten på den grove side af rivejernet. Stil det hele til side.
4 Læg tortillaerne på hver sin bageplade beklædt med bagepapir eller på samme bageplade, hvis der er plads - lav evt. kun to ad gangen. Så kan du genbruge bagepapiret.
5 Fordel halvdelen af osten på hver tortilla og læg en tortilla ovenpå. Smør pizzasauce på det øverste lag og fordel pølserne på tortillaerne og top med mere ost og oregano. Bag nu tortilla-pizzaerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
6 Server de sprøde tortilla-pizzaer med bagte gulerødder toppet med friske granatæbler som tilbehør. Velbekomme!
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i halve. De kan også smøre tomatsauce på bundene.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



