Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Nakkekoteletter er super saftige og smager rigtig godt, hvad end de er stegt på grillen eller på en pande. Opskriften her er beregnet til to dage. Steg alle koteletterne med det samme, og server fire af dem med den lækre rødbedesalat. Gem de fire sidste i køleskabet og brug dem f.eks. til burgere med pulled pork dagen efter. Mums!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfriske rødbeder
- 1 stkæble
- 50 gramfriske spinatblade
- 1/4 dlolivenolie
- 1.5 spskakaciehonning
- 1/2 stkøkologisk citron
- 100 gramsalatost i tern
- 50 gramhasselnødder
- 1/2 spsksoya
- 8 stknakkekoteletter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern eller i en foodprocessor, hvis du har en af de smarte udgaver med rivejern. Så slipper du også for at få blodrøde hænder :o)2
Vask æblet, fjern kernehuset og skær det i tern. Vask spinatbladene grundigt og rør en hurtig dressing sammen af 1/4 dl olivenolie, 1/2 spsk akaciehonning, saften fra 1/2 citron og salt og peber. Bland nu rødbeder, æbletern, spinatblade, salatost og dressing sammen i en skål.3
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Rist til sidst hasselnødderne på en tør pande sammen med soya og 1 spsk. honning, til nødderne har taget en smule farve. Men pas på de ikke brænder på! Server koteletterne med rødbedesalaten og de honningristede hasselnødder på toppen.4
Velbekomme :o)