Burger med ninja-hurtig pulled pork - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Burger med ninja-hurtig pulled pork - dag to

I samarbejde med

3.2, Meget populær

Pulled pork er en amerikansk klassiker, der smager fantastisk. Det eneste problem er, at den helt rigtige udgave tager ca. tusind år at lave. Så vi har snydt lidt og lavet vores egen lynhurtige udgave. Her ud af færdigstegte koteletter fra aftenen før, men du kan selvfølgelig også bare stege dem med det samme!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær de kolde nakkekoteletter i papirtynde strimler med din største sabel af en ninjakniv. Men husk at passe på fingrene :o)

2. Hak løget fint og steg det i lidt olivenolie ved middel varme, til det har tage farve. Tilsæt ketchup, farin, eddike og allroundkrydderi og rør godt. Tilsæt nu de strimlede nakkekoteletter til marinaden. Lad kødet og marinaden simre under omrøring i ca. fem minutter, eller til marinaden er kogt så meget ind, at den begynder at hænge fast på kødet. Pas på ikke at koge det for meget ind, da kødet så mister noget af det lækre og saftige :o) Smag til med salt og peber.

3. Varm burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister. Skær de skrællede gulerødder og agurken i stave til gnavergrønt og server dem sammen med burgerbollerne fyldt med spinatblade, pulled pork og toppet med ost og tomater i skiver.

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe ost i skiver i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du også kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre i maden :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre