Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Det lyder som en taleboble i et Anders And blad, men Pad Krapow er nu bare en klassisk thailands ret! Vi har skruet lidt ned for mængden af hvidløg og erstattet chilien med rød peberfrugt og basilikum med spinat i forhold til originalen. Og det er VIRKELIG lækker og VIRKELIG hurtig aftensmad :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 fedhvidløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 500 gramhakket svinekød
- 1 spsksoya
- 1 spskøsterssauce
- 1 spskfiskesauce
- 1 dlvand
- 1 spskakaciehonning
- 100 gramfriske spinatblade
- 4 stkæg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hak hvidløget fint. Rens og skyl peberfrugten og skær den i fine strimler. Lynsteg hvidløg og peberfrugt i et par minutter i lidt olivenolie i en wok eller en dyb pande. Tilsæt svinekødet og steg videre, til det har taget lidt farve.3
Tilsæt soya, østerssauce, fiskesauce, vand og lidt honning. Smag til og juster evt. smagen med lidt mere af det ene eller andet. Skyl spinaten grundigt og tilsæt den til svindkødet. Varm op og rør jævnligt, indtil spinaten er faldet sammen.4
Slå æggene ud på en pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.5
Server med dampende varme ris, spejlæg på toppen og lidt sød chilisauce, hvis du har det på lager.6
Velbekomme :o)