Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Du har helt sikkert smagt tortillawraps. Men har du smagt æggewraps? Hvis ikke, skal du glæde dig! De er mega gode og super nemme at lave. Her har vi smuglet spinat i wrapsene og fyldt dem med rester fra vores vores lækre helstegte kylling. Men du kan bruge lige det fyld, du har lyst til. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramchampignon
- rester fra helstegt kylling
- 100 gramfriske spinatblade
- 4 stktomater
- 1/2 stkagurk
- 300 gramgulerødder
- 10 stkæg
- olivenolie
- salt
- peber
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Rens og skyl champignonerne og skær dem i skiver. Riv kyllingekødet i strimler. Krydr kødet med salt og peber, steg det på en pande i lidt olivenolie sammen med champignonerne og stil det til side på en tallerken.2
Skyl spinaten og hak den helt fint med din største og bedste kniv. Skyl agurk og tomat og skær begge dele i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Pisk æggene sammen med spinat og lidt salt og peber.3
Hæld først lidt olie og derefter lidt af ægge- og spinatmassen på panden, så du får en omelet, der er lidt tykkere end en pandekage. Steg omeletten ved middel varme, til den har sat sig og ikke længere er flydende. Løft den rundt i kanten med jævne mellemrum, så den ikke brænder på. Hvis du er modig, kan du prøve at vende dem - men det behøves ikke :o)4
Brug en paletkniv til at flytte æggepandekagen til en tallerken og lav endnu en flok, til der ikke er mere æggemasse.5
Stil pandekagerne på bordet sammen med kød og salat og lad hele familien fylde dem med deres yndlingsfyld. Rul sammen som en shawarma og server med gulerødder som gnavergrønt.6
Velbekomme :o)