Sandwich med kyllingesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sandwich med kyllingesalat

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Sandwich med fyld er en favorit hos Mambeno på travle dage. Her har vi fyldt sandwichene med kyllingesalat lavet af rester fra helstegt kylling. Men du kan også bare købe kyllingesalaten færdig, lave den ud af kyllingebryster, hvis du ikke har rester tilovers - eller fylde sandwichene med lige det, du har lyst til! God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på lidt køkkenrulle.

3. Pil resterne af kyllingekødet i tynde strimler.

4. Rør en dressing af skyr, mayonnaise, akaciehonning og en lille håndfuld frisk, hakket estragon - eller brug den tørrede udgave efter smag. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere estragon. Rør til sidst kyllingekødet i.

5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.

6. Skyl de øvrige grøntsager og skær dem i passende skiver og stykker. Lun brødene i ovnen og stil alt på bordene i små skåle. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingssandwich - og så må der gabes!

7. Velbekomme :o)

Tip

Er ungerne ikke så vilde med estragon, kan du sagtens udelade det eller erstatte det med andre krydderurter eller tørrede krydderier. F.eks. basilikum eller oregano. Har du kyllingesalat tilovers, så brug det i ungernes madpakker. Mums!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre