Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En nem og lækker pastasalat, der er god til travle dage. Pastasalaten er lavet med tun, edamamebønner, radiser og en dejlig mild og syrlig dressing. Spis pastasalaten med et godt brød til - og gem en rest til ungernes madpakker. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- 200 gramedamamebønner
- 2 dåsetun i vand
- 1/2 stkagurk
- 8 stkradiser
- 2 stknaanbrød
- 1 dlskyr
- 1 spskdijonsennep- eller sød sennep
- 1/2 stkcitron
- 1 spskakaciehonning
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den derefter med koldt vand. Lad pastaen dryppe af.3
Overhæld de frosne edamamebønner med kogende vand i en skål og lad dem stå i ca. fem minutter. Hæld vandet fra. Skyl agurk og radiser og skær begge dele i mundrette bidder. Hæld vandet fra tunen.4
Lun naanbrødet i ovnen og rør imens en hurtig dressing sammen af skyr, dijon- eller sød sennep, lidt olivenolie og smag til med citronsaft, akaciehonning og salt og peber.5
Vend pasta, grønt, tun og dressing sammen i en skål og pynt med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.6
Velbekomme :o)Tip
Gem lidt pastasalat og et stykke naanbrød til ungernes madpakker - det er super lækker frokost!