Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Hos Mambeno er vi pjattede med hottere! Både den helt klassiske udgave med ketchup, sennep, remo og ristede løg, men også med lidt anderledes topping. Som f.eks. denne lækre mangosalsa, der er et godt og friskt alternativ til den ellers udødelige klassiker. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkmango
- 1 stkrød peberfrugt
- persille- kan udelades
- 1 spskakaciehonning
- 1 stklime
- 1 stkrødløg eller alm. løg
- 8 stkgrillpølser
- 8 stkpølsebrød
- ketchup
- sød sennep
- agurkesalat
- Gnavergrønt
- 1 stkrød peberfrugt
- 0.5 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Hvis du vil lune pølsebrødene i ovnen, så husk at tænde på forhånd.2
Skræl mangoen. Skær begge ender af, så du kan stille mangoen på højkant på et spækbræt. Skær kødet af på begge sider langs stenen og skær kødet i fine tern. Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær den i fine tern.3
Bland mango og peberfrugt sammen med lidt persille eller andet grønt, hvis du har det på lager. Smag til med honning og lidt limesaft. Er ungerne til løg, så bland lidt finthakket løg eller rødløg i salsaen.4
Steg pølserne på en pande eller giv dem en tur på grillen, hvis vejr eller humør er til det. Lun pølsebrødene i ovnen eller på grillen.5
Stil pølser, brød, salsa og tilbehør på bordet sammen med skyllet peberfrugt og agurk skåret i stave til gnavergrønt og lad hele familien sammensætte deres yndlingshotdog.6
Så må der guffes - velbekomme!