Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En super lækker omelet med fyld af lækre pølser, avocado og salatost. Nem og hurtig aftensmad til travle dage. Bemærk, at der i opskriften er beregnet en omelet pr. person. Så er I mere sultne i familien, så brug lidt flere æg og mere fyld. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 300 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 4 stkpølser
- 2 stkavocado
- citron
- 10 stkæg
- 2 dlmælk
- 100 gramsalatost i tern
- 4 skiverrugbrød
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl gulerødderne og riv dem groft. Hak løget fint og skær pølsen i mundrette bidder. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun.2
Steg løgene bløde i lidt olivenolie på en pande. Tilsæt pølserne og steg videre, til de har taget farve og er gennemvarme. Stil løg og pølser til side og dæk med alufolie.3
Pisk æg sammen med mælk, salt og peber. Hæld lidt af æggemassen på en pande med lidt olie og steg omeletten ved middelvarme, til den har sat sig og ikke længere er flydende. Løft den rundt i kanten med jævne mellemrum, så den ikke brænder på. Læg omeletten på en tallerken, dæk med alufolie og steg resten.4
Stil omeletterne på bordet sammen med fyldet i små skåle.5
Lad familien sammensætte deres egen yndlingsomelet og fold eller rul den sammen. Top evt. med lidt ketchup, dressing og hakket grønt, hvis du har det på lager, og server med ristet rugbrød.6
Velbekomme :o)Tip
Til denne opskrift smager det godt med lidt anderledes pølser end dem, du normalt bruger til hotdogs. Prøv f.eks. pølser med særlige krydderier eller ferske pølser med forskelligt fyld.
Hvis du laver omeletter i portionsstørrelse, så brug en pande, der er ca. 24 cm i diameter. Du kan også bare bruge en endnu større pande og nøjes med at lave store omeletter, som du så deler i to. Og vupti, så er der alligevel en omelet til hver - på den halve tid :o)