Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En hurtig og virkelig lækker nuddelsalat med et strejf af Asien. Retten er perfekt på dag to, efter du f.eks. har spist en god bøf. Så kan du bruge resterne i nuddelsalaten. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfuldkornsnudler
- 150 gramfriske spinatblade
- 4 stkforårsløg- kan udelades
- 150 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 75 grampeanuts
- 2 stklime
- 4 spsksoya
- 1/2 spskakaciehonning
- 2 stkstegte bøffer
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem efterfølgende med koldt vand. Lad nudlerne dryppe af i et dørslag.2
Skyl spinatbladene. Vask forårsløgene og skær dem i tynde skiver på skrå. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær peberfrugtkødet i strimler. Hak peanutsene groft.3
Bland en dressing af saften fra limefrugterne og soya. Smag til med lidt akaciehonning. Skær bøfferne i skiver og bland alle ingredienserne sammen i en stor skål. Drys evt. med lidt ekstra grønt og lidt flere peanuts på toppen.4
Velbekomme :o)Tip
Opskriften er udviklet som en ret til to dage, hvor du første dag har stegt bøffer og gemt et par af dem til nuddelsalaten. Er I kommet til at spise rub og stub - eller har du bare lyst til at lave nuddelsalaten uden at ha' stegt bøfferne i forvejen, så køber du selvfølgelig bare et par gode stykker kød og tilbereder dem, mens du laver resten af retten.