Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
25 min
Har du svært ved at få ungerne til at spise fisk? Så skal du prøve vores lækre pastruller med torsk. De smager helt fantastisk, og da torsken sammen med resten af fyldet bliver findelt i en blender, vil selv den største fiskedetektiv af et barn ikke opdage noget som helst ;o)
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 0.5 stksquash
- 2 stængelbladselleri
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 75 gramsalatost i tern
- 5 dlmornaysauce
- 225 gramtorsk
- 200 gramfriske lasagneplader
- 50 gramrevet ost
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Hak løg og hvidløg og steg dem i lidt olie på en pande, til de har taget en smule farve. Tilsæt squash, bladselleri og peberfrugt i grove tern og steg i ca. fem minutter, til de er møre. Krydr med salt og peber og tag panden af varmen.3
Hæld grøntsagerne i en minihakker eller food processor og blend dem med salatost og en smule mornaysauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt herefter den rå fisk og blend igen, til du har en lækker, cremet konsistens. Hvis fyldet er for fast, tilsætter du bare lidt mere sauce.4
Del de friske lasagneplader i 6-8 stykker af ca. 15 cm i længden. Læg 1-2 spsk fyld i en streg på midten og rul forsigtigt sammen. Læg rullerne i et smurt ildfast fad med lukningen nedad, hæld mornaysauce over, så det dækker og drys med revet ost.5
Bag pastarullerne i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til osten er flot gylden.6
Velbekomme!Tip
Du kan sagtens udskifte torsken med andre typer fisk - f.eks. sej, laks ell. lign.