Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Pitabrød er nem og lækker aftensmad, og det er endnu nemmere, når fyldet er lavet på forhånd. Her har vi fyldt pitabrødene med resterne af fyldet fra vores lækre madpandekager. Så får du en ekstra hurtig dag i køkkenet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra madpandekager
- salat efter eget valg
- 1 stkagurk
- 2 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm oksekødsfyldet i en gryde eller i mikroovnen.2
Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Skyl agurken og skær halvdelen i skiver og resten i stave til gnavergrønt. Rens og skyl peberfrugterne og skær halvdelen i skiver og resten i stave til gnavergrønt. Skær løget i ringe.3
Stænk pitabrødene med lidt vand og lun dem i ovnen eller brødristeren.4
Stil alt på bordet sammen med dressingen og lad alle sammensætte deres eget favoritpitabrød. Velbekomme!