Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Denne opskrift er beregnet som dagen-derpå-ret, efter vores lækre spaghetti med rodfrugter. Resten af kødsaucen bruges som fyld sammen med masser af grønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra spaghetti med rodfrugter
- 600 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- 4 stktomater
- 75 gramfriske spinatblade
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- 75 gramrevet ost
- burgerdressing
Fremgangsmåde
1
Opvarm kødsaucen i en gryde eller i mikroovnen. Skræl gulerødderne, riv halvdelen på den grove side af et rivejern og skær resten i stave. Vask agurken og skær den i stave. Vask tomaterne og skær dem i skiver. Skyl spinatbladene grundigt.2
Opvarm pitabrødene i ovnen eller brødristeren og stil dem på bordet sammen med kødsauce, grønt, ost og dressing i små skåle og lad familien selv sammensætte deres yndlingspita. Værsgo at gabe højt!3
Velbekomme :o)Tip
Der er beregnet et pitabrød til hver af ungerne og to til de voksne - eller omvendt! Er I mere sultne, eller skal I bruge pitabrød i madpakkerne, så husk at købe lidt ekstra.
Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til revet ost, ostestave til madpakkerne og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre på middagsbordet :o)