Pitabrød med kødsauce - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med kødsauce - dag to

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Denne opskrift er beregnet som dagen-derpå-ret, efter vores lækre spaghetti med rodfrugter. Resten af kødsaucen bruges som fyld sammen med masser af grønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm kødsaucen i en gryde eller i mikroovnen. Skræl gulerødderne, riv halvdelen på den grove side af et rivejern og skær resten i stave. Vask agurken og skær den i stave. Vask tomaterne og skær dem i skiver. Skyl spinatbladene grundigt.

2. Opvarm pitabrødene i ovnen eller brødristeren og stil dem på bordet sammen med kødsauce, grønt, ost og dressing i små skåle og lad familien selv sammensætte deres yndlingspita. Værsgo at gabe højt!

3. Velbekomme :o)

Tip

Der er beregnet et pitabrød til hver af ungerne og to til de voksne - eller omvendt! Er I mere sultne, eller skal I bruge pitabrød i madpakkerne, så husk at købe lidt ekstra.

Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til revet ost, ostestave til madpakkerne og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre på middagsbordet :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre