De nemmeste pepperonipizzaer med gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 fedhvidløg
  • 2 tsktørret oregano
  • 1 tsksalt
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 2 kuglemozzarella
  • 150 grampepperoni
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

De nemmeste pepperonipizzaer med gnavergrønt

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Den helt perfekte opskrift til nem aftensmad som ungerne elsker. Snydepizzaer toppet med pepperoni, hjemmelavet pizzasauce og mozzarella - serveret med gnavergrønt. Mums og god fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 fedhvidløg
  • 2 tsktørret oregano
  • 1 tsksalt
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 2 kuglemozzarella
  • 150 grampepperoni
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft

2. Kom hakkede tomater, hvidløg, oregano og salt i en blender eller minihakker og giv det en hurtig snurretur, til saucen er glat.

3. Smør de hele pitabrød med 1-2 spsk. tomatsauce på hver. Undlad dog at smøre tomatsauce på den yderste halve centimeter af pitabrødene.

4. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel pepperoni og mozzarella på pitabrødene med pepperoni nederst og mozzarellaen øverst. Drys evt. med lidt tørret oregano på toppen.

5. Bag minipizzaerne i ovnen i 10-15 minutter, til osten er smeltet og blevet gylden.

6. Rens og skyl imens peberfrugten og skræl gulerødderne. Skær peberfrugt, gulerødder og agurk i stave til gnavergrønt.

7. Så er der aftensmad. Kan det være nemmere?? Velbekomme!

Tip

Hvis du kan lide pizza med ekstra tynd bund, så kan du dele pitabrødet i to og toppe med fyldet på pitabrødets inderside.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre