Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Jubii! En super lækker og nem andendagsudgave af vores lækre svinekød i karry. Kog risene, varm resterne og skær lidt gnavergrønt i stave - og så er der serveret. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra svinekød i karry
- 300 gramgulerødder
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 1 stkæble
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne fra gårsdagens svinekød i karry i en gryde eller i mikroovnen. Er saucen blevet for tyk, kan du spæde op med lidt vand eller mælk. Husk at smage til igen.3
Skræl gulerødder, skyl og rens peberfrugten og skær begge dele i stave. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær i både.4
Servér resterne med ris og gnavergrønt.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad børnene skylle og rense peberfrugten, skylle æblerne og skære dem i både. Ungerne kan også være dem, der rører i gryden og sørger for, at retten ikke brænder på.