Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
I stedet for at rulle kød og grøntsager sammen i en klassisk tortilla, er fyldet her serveret i sprøde taco tubs, der er mega hurtige at lave. Fyldet er resterne fra spaghetti bolognese med camoufleret broccoli, men du kan selvfølgelig bruge lige præcist det, du allerbedst kan lide.
Portioner
Ingredienser
- 8 stksmå fuldkornstortillas
- bolognese med broccoli
- 1/4 stkicebergsalat
- 1/2 stkagurk
- 3 stktomater
- 50 gramrevet ost
- ketchup
- olivenolie
- Gnavergrønt
- 1/2 stkagurk
- 300 gramgulerødder
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft. Pensl tortillaerne med lidt olivenolie på hver side og hæng dem mellem rillerne på en bagerist, som var det ungernes vasketøj. Der skal være så mange riller i mellem den ene og den anden side af hver tortilla, at bunden - den flade side - bliver 4-5 cm bred. Tryk lidt ned på den flade side og bøj evt. siderne lidt ind, så de bliver så lige som muligt. Bag dem i ovnen i ca. 8-10 minutter, eller til de er smukt gyldne og sprøde.2
Opvarm imens bolognesen i en gryde eller i mikroovnen. Skyl og vask alle grøntsagerne. Skær salaten i fine strimler, agurk og tomater i tern, og riv osten på den grove side af et rivejern. Til gnavergrønt skærer du blot vasket agurk og skrællede gulerødder i stave. Sæt på bordet i små skåle sammen med fyldet og lad familien sammensætte lige præcist den taco, de bedst kan lide - og top evt. med lidt ketchup. Så er der gabekonkurrence!!3
Velbekomme :o)Tip
Taco tubs kan være lidt svære at håndtere for de mindste og måske skal der kniv og gaffel til hjælp for at gøre kål på dem. Men hos Mambeno laver vi en konkurrence ud af, hvem der kan spise en hel taco tub uden at spilde:o) Du kan selvfølgelig også bare lune tortillaerne på normal vis og rulle sammen om fyldet.